LISE MARIE NOER

Hei, jeg heter Lise og er en aktiv og eventyrlysten jente på 32 år. Har lidenskap for friluftsliv, både det stille og nære friluftslivet, og det mer adrenalinfylte. Jeg søker ofte etter nye utfordringer og nye høyder, og sier sjeldent nei til nye opplevelser. Hinderbaneløp (OCR løp) er noe av det jeg fikk sansen for noen år tilbake, og er den type konkurranse jeg driver mest med nå for tiden. Cheerleading har vært en sentral del av meg opp gjennom mange år, noe som har gitt meg mengder med opplevelser og mestring, i tillegg til gode venner.

Toppturer og alpint friluftsliv sommer og vinter setter jeg høyt, randonee om vinteren, og gjerne litt mer ekstreme fjelltraverser, gåturer i fjellet og klatring om sommeren. Det å være på tur i høyfjellet, tinderangle og klatre fikk jeg smake på da jeg studerte, og bodde et år i Sogndal. Dette er nok noe av det jeg helst vil bruke ferier og langhelger på den dag i dag. Det å være i fjellet gir meg mye. Mestringsopplevelser i storslått natur hvor man på mange måter er liten, men allikevel stor, i form av å mestre det å bevege seg, og å leve i fjellet – det er noe spesielt med det.

Ikke bare høye, bratte fjell gir meg glede, men det å ta en tur inn i skogen, sitte å se i bålet, være ved kysten, eller å ta med hengekøya til en plass i nærheten gir meg godfølelse i kropp og hode.